Spelautomaten South Park

Standard

Kultserien South Park som visats i en mängd amerikanska och internationella Tv-kanaler i över 15 år har nu också gett upphov till ett spel på nätet med samma namn. Det är dock inget vanligt datorspel det handlar om, utan ett videoslotspel där du kan vinna pengar bara genom att spela.Mer information om den här sortens spel kan du hitta här.De som ligger bakom spelet är det världsledande företaget för utvecklande av videoslotspel, Net Entertainment. Spelet har tagits fram tillsammans med upphovsmännen av TV-serien.

Ett okonventionellt spel

Precis som föregångaren på TV uppvisar South Park gänget upp sin excentriska och lite vulgära stil. Den här spelautomaten är förmodligen det mest okonventionella som finns på marknaden.Alla som känner igen och älskar ”South Park” från TV kommer att känna igen sig i miljön. Spelet innehåller 25 vinstlinjer, ”sticky wilds” , fyra bonusspel och tre minifunktioner. Det kan upplevas som en hyllning till originalserien men blir också ett nytt äventyr för alla som gillar South Park.Några specialfunktioner

Spelet är en NetEnt-slot som inte liknar någon tidigare.

Den kombinerar en vanlig slot med ett antal bonusar, specialfunktioner och animerade uppdrag som alla är inspirerade av de olika karaktärerna från TV-serien.I spelet finns till exempel en ”Mr Hankey”funktion där mr Hankey dyker upp lite godtyckligt och förvandlar vanliga symboler till wildchanser för extra vinstchanser.Här svingar Cartman en brandsläckare mot hippies som gömmer mynt, man kan hjälpa Kenny att gå över gatan och vinna multiplikatorer genom att undgå att träffas av ett kraschande flygplan.Detta är bara några exempel på vad South Park spelautomat har att bjuda på.